Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief April 2011

 

 Template Nieuwsbrief

 

 

 

 - Nieuwsbrief April 2011 -

Kijk regelmatig op de TOS-Actief website voor het laatste nieuws over afgelastingen, activiteiten, toernooien, en nog veel meer!

Nieuwe oude tenues, ze komen eraan!Rode V

Zoals jullie misschien al via via hebben vernomen is het bestuur van plan om alle leden van TOS-Actief in het jubileumseizoen 2012-2013 in een nieuw oud tenue te laten voetballen. De rode V moet weer terug op het shirt. Contractonderhandelingen met  leveranciers en discussies over het definitieve ontwerp van het shirt en een bijbehorende 100-jarig logo lopen nog volop. Om de kosten en de planning van het een en ander te spreiden is er in het bestuur recent besloten de introductie  van het nieuwe tenue in twee fasen te doen. Deze zomer de ene helft van de club, volgend jaar de andere. Van verschillende teams is bekend dat hun tenue aan vervanging toe is, van andere nog niet. Ben je van mening dat de boel ernstig aan vernieuwing toe is: laat het via de leider van je team dan even weten aan Peter Odenhoven. Er wordt in april een pas-sessie opgetuigd, waarbij de maten per team gaan inventariseren.

(…met dank aan een wel heel jonge Jim!)

 

Kleding oudere jeugd wordt eigendom

Het bestuur heeft ook besloten de oudere  jeugd ( A-, B- en C-junioren  jongens én meiden) de kleding in eigendom te geven. Dit heeft te maken met de omvang van de alsmaar groter wordende jeugdafdeling en de bijbehorende inspanning van vrijwilligers om de distributie van de teamtassen ieder seizoen opnieuw in goede banen te leiden. De A-, B- en C-junior moet in het vervolg  dus zelf  zorg dragen voor zijn/haar tenue.  Het nieuwe tenue moet dus beschouwd worden als een eenmalig cadeau van de club aan het lid. Bij verlies, beschadiging  en/of nieuwe  aanschaf vanwege groeiperikelen zal het lid zelf nieuw spullen moeten kopen. Het gebruik van één tas per team, met bijhorende ‘wasouders’ kan uiteraard nog steeds per team worden afgesproken, maar aan het eind van het seizoen worden de spullen niet langer centraal ingenomen. Bij de overige jeugd verandert er niets. Overigens zal ieder jeugdlid in de toekomst bij de overgang van de D-jeugd naar de C-jeugd een TOS-Actief tenue mee krijgen.

 

Nieuwe vrijwilligers! 

Dit voorjaar hebVrijwilligersben zich (vrijwillig) twee nieuwe vrijwilligers aangemeld.Ernst Grothe is als coördinator van het meidenvoetbal begonnen. De meidenteams groeien binnen onze club en het is geweldig dat Ernst dit wil gaan coördineren.  Verder heeft Thomas Obrien-Coker zich aangemeld als coördinator van de maatschappelijke stages binnen TOS. Vanaf dit schooljaar doen alle middelbare scholieren een stage bij een maatschappelijk project. Ook bij TOS willen we jongeren de mogelijkheid bieden zo’n stage te lopen. Thomas gaat dit organiseren en zal zorgen dat scholieren en leden van TOS-Actief geïnformeerd worden. Wij wensen Thomas en Ernst veel succes bij hun inspanningen!

 

Ledenwerfactie meidenafdeling TOS-Actief in volle gangMeiden

Alle meisjes van onze vier meidenteams hebben folders meegekregen die ze kunnen uitdelen aan vriendinnetjes en andere meisjes om ze op te roepen lid te worden van TOS-Actief. Dat kan op straat, thuis, op school de opvang, het buurthuis en waar je maar komt en meisjes ziet waarvan je denkt: “Díe moet volgend seizoen bij ons komen, en jíj ook.” Je kunt de folders ook ophangen op al die verschillende plekken, daarvoor zijn ook grotere affiches beschikbaar. De folders en affiches in de bestuurskamer waren al heel snel verdwenen. Maar er zijn nieuwe beschikbaar, dus schiet Ernst aan als je folders of affiches wilt hebben.

Werven werkt echt, want Ernst kreeg al een e-mail van een ouder die ons had zien hangen in de Natuurwinkel! Een plek waar hij zelf niet aan gedacht had. Het begint dus al te lopen, maar we moeten juist nu met de lentekriebels en het mooie weer er nog een extra schepje boven op doen. Dus meiden, als je er nog niets mee hebt gedaan met die folders, kijk eens goed om je heen en geef je informatie aan die meisjes door. Dat geldt ook voor de ouders! Als wervingsgebied geldt in ieder geval heel Amsterdam-Oost, maar Diemen en de rest van Amsterdam kan natuurlijk ook.

Leden van de andere teams, jongens, senioren en kaderleden:  ook jullie mogen meisjes die je ziet informatie geven en proberen te werven als spelend lid. Een meidenafdeling maakt de club rijker in alle opzichten, niet alleen in ledental maar ook in de sfeer, gezelligheid, sociaal en in de uitstraling. Als je nog leuke ideeën hebt om meiden voor het voetbal te werven, je wilt iets doen of je wilt informatiemateriaal hebben om te verspreiden, neem dan contact op met Ernst Grothe, coördinator meidenvoetbal, telefoon 020-4685654. 

 

Jeugd - Paastoernooi: programma en poule-indeling

Op 23 en 24 april 2011 vindt weer ons jeugd-Paastoernooi plaats.  Hierbij informeren we jullie vast over de globale tijdstippen programma. Het definitieve programmaboekje met alle wedstrijdschema’s wordt een week  van tevoren aan alle contactpersonen verstuurd.  Voor vragen kun je mailen naar

paastoernooi-tosactief@xs4all.nl

                 23 april                                                                    24 april

F pupillentoernooi                                           D pupillen, MC toernooi

Aanvang                       9.30 uur                          Aanvang                       10 uur

Prijsuitreiking              12.30 uur                          Prijsuitreiking              12.45 uur

 

E pupillen , ME en MD toernooi                        B en C Juniorentoernooi

Aanvang                    13.30 uur                           Aanvang                       13.30 uur

Prijsuitreiking             16.15 uur                           Prijsuitreiking                16.15 uur

Melden teams

De teams dien zich uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de 1e wedstrijd in de bestuurskamer te melden. Aldaar wordt de kleedkamerindeling en een wedstrijdprogramma verstrekt. Tevens krijgt ieder team een consumptiepakket mee.

 

Eerste dameselftal van start!

Vanaf volgend seizoen zal TOS-Actief weer een senioren vrouwenteam herbergen! Er zijn al veel enthousiaste dames, maar we kunnen er zeker nog een paar gebruiken.  We zoeken enthousiaste studentes of jonge moeders met voetbalervaring. Herken jij jezelf hier in en heb je weer zin om lekker te gaan ballen laat het dan zo snel mogelijk weten. Je kunt een mailtje sturen naar annebakhuizen@hotmail.com. We beginnen binnen enkele weken al met trainen. Hopelijk tot snel! (José Dams,  Anne Bakhuizen) .

 

Belactie Voetbal International

Het blijkt dat Voetbal International telefonisch ouders benaderd voor een abonnement op dit blad. Daar tegenover kunnen ouders dan voetballen sparen voor de club. Het bestuur heeft echter nooit toestemming gegeven voor deze belactie, die de adressen hebben gekregen van de KNVB. Het bestuur vindt nl. dat leden niet onnodig moeten worden benaderd voor abonnementen etc. Natuurlijk kunt u een abonnement nemen op VI, maar dat is uw eigen keuze!

 

Activiteitenkalender Jeugd

Op de website is ook de activiteitenkalender voor de jeugd bijgewerkt. Kijk daar regelmatig op, zodat je tijdig weet wat er binnen de jeugd van TOS-Actief allemaal is te beleven!

 

20e editie Euro Actief Toernooi -  28 mei 2011

euro-actief

Op zaterdag 28 mei aanstaande wordt op de velden van TOS Actief voor de 20e keer het internationale Euro Actief Toernooi georganiseerd. TOS Actief organiseert dit toernooi jaarlijks in samenwerking met de stichting Euro Sportring. Onze zondag 1 is traditioneel gastheer van het toernooi waaraan tevens teams deelnemen uit België, Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje. Dit jaar zijn er ook weer deelnemers uit het Verenigd Koninkrijk (Schotland). Zet deze datum alvast in uw agenda want het belooft een geweldig toernooi met een gezellige afsluiting van het seizoen te worden!  

 

Zaalvoetballen op gras…

In samenwerking met TOS-Actief en GeuzenMiddenmeer organiseert het Universitair Sport Centrum (USC) in mei een mini-competitie “Zaalvoetballen op een grasveld”. Er wordt gespeeld met teams van 7 spelers op een half voetbalveld bij TOS Actief of GeuzenMiddenmeer. Bij TOS Actief zullen de wedstrijden op donderdagavond worden gespeeld. Speeldata zijn 12, 19 en 26 mei.

Je kunt je met een team inschrijven door een inschrijffor­mulier in te vullen bij de sportbalie van sportcentrum Universum.

Studentenprijs € 10 / cat. II en III € 15 / € 20 plus inschrijfgeld per team € 30. Voor de eerste twee TOS-Actief teams die zich inschrijven, zijn er geen kosten aan de deelname verbonden.

Voor meer informatie: www.usc.uva.nl  of t.j.rave@usc.uva.nl

 

Opzeggen lidmaatschap voor 1 mei!

Als u uw lidmaatschap komend voetbalseizoen wilt stoppen, vragen wij u dit zo spoedig mogelijk te melden bij de ledenadministratie, maar in ieder geval voor 1 mei. Dit is nodig in verband met het indelen van de teams en competitie bij de KNVB en het versturen van de acceptgiro’s bij TOS-Actief. U kunt overschrijvingen aanvragen voor 1 juni. Senioren melden zich bij Wim Vinck, junioren bij Geoff Carrotte. Foto’s Spelerspassen Sommige spelers – zowel junioren als senioren moeten hun foto nog inleveren voor de nieuwe spelerspas. Doe dit zo snel mogelijk. Het is bij de KNVB spitsuur en als we niet voor het eind van de competitie alles hebben ingeleverd kun je volgend jaar niet spelen!

 

Aanmelden kinderen kan weer!

Kinderen die geboren zijn in 2005 (geen wachtlijst) en 2004 (zeer korte wachtlijst) kunnen weer worden aangemeld om bij TOS-Actief te komen voetballen. Dat geldt ook voor meisjes van E t/m B-niveau (geboren in 2000 t/m 1995). 

Aanmelden gaat het snelst door langs te komen op een spreekuur (ouder en kind) op maandagavond tussen 17.30 en 18.30 uur. Kijk vooraf even op de website wat je mee moet nemen.

 

Goede voornemen?

Heb je je ook voorgenomen om in het nieuwe jaar weer meer  te gaan sporten. Vaak blijkt het er niet van te komen. Bij TOS-Actief hebben we ook dit jaar weer de mogelijkheid om na een drukke week op vrijdagavond om lekker en vrijblijvend een potje te voetballen. Het veld is iedere vrijdag beschikbaar voor alle ouders van onze jeugdspelers. Plezier voor het spelletje staat hierbij voorop.

Kom langs om het een keer te proberen. We spelen iedere vrijdag van 19.30 tot 20.30.   

 Kennedy         Zaterdag 16 april 2011 – Open Dag

Meld je nu aan: jtcvanlangen@verkeersschoolkennedy.nl  en maak kans op een cadeaubon van € 500,00 !

 

 

 

Spreekuren

Iedereen, die vragen heeft over het reilen en zeilen bij TOS-Actief kan terecht op een van de drie spreekuren:  

Jeugd maandagavond           Senioren donderdagavond       Bestuur
17.30 - 18.30 uur                     21.00 - 22.00 uur                  
op afspraak

 

« Terug