Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

TOS-Actief JO8-4 wint op spectaculaire wijze de eerste wedstrijd!

7 september 2021 14:15

Zaterdag 4 september en de JO8-4 speelden hun allereerste echte wedstrijd, uit tegen CTO'70 jo8-2. Op echt gras, wat voor een aantal ook wel even wennen was. Omdat Casper en Izzy afwezig waren kregen we hulp van Nina en Lotte uit de MO 9-1. Klasse meiden! De tegenstander had spelers te kort en leende twee spelers van hun Jo9-1. Die waren vergeleken met een aantal van onze jongens wel een kop groter! Na een goede warming up gingen we van start. Één van de grote jongens van CTO scoorde, maar onze strijders lieten zich niet gek maken. Niet lang daarna scoorde Lotte ons allereerste doelpunt! Wat een feest was dat! CTO scoorde daarna weer en toen was het rust. In de rust zeiden de trainers dat iedereen het hartstikke goed deed en dat we in de tweede helft gewoon door moesten gaan met wat we deden. CTO scoorde direct na de rust weer, en toen begon het voetbalfeest pas echt! Door twee goals van Rayan kwamen we terug op 3-3, toen scoorde CTO de 3-4, maakten wij via Rayan de 4-4 en u raadt het al, in de laatste minuut scoorden wij de 5-4, en weer was het Rayan die scoorde!

Wat een superleuke eerste wedstrijd voor de kids van de jo8-4. Sam en Giel keepten allebei een superwedstrijd, Liam en Jon verdedigden heel goed, Toon en Rayan waren voorin heel gevaarlijk en niet te vergeten onze sterspeelsters van vandaag Lotte en Nina, die allebei echt een hele goede wedstrijd hebben gespeeld. Dank jullie wel meiden dat jullie mee wilden doen!
Komende zaterdag spelen we om 08.30 uur thuis tegen FC Weesp. Volgens mij hebben de kinderen er nu al zin in!