Sponsors

Opleidingen tot scheidsrechter of spelleider

22 september 2021 15:15


De KNVB biedt opleidingen aan voor scheidsrechters en spelleiders en TOS-Actief wil heel graag bevorderen dat daar zoveel mogelijk mensen aan deelnemen.

Een goede scheidsrechter zorgt voor meer plezier bij de spelers, maar ook bij de spelleider/scheidsrechter zelf, en daar is het ons allemaal om te doen natuurlijk. Deze oproep geldt natuurlijk voor de betrokken ouders, maar ook voor jeugdspelers die zin hebben om wedstrijden bij de jongere teams te leiden.

Kijk eens op https://www.knvb.nl/assist-scheidsrechters/opleidingen/spelbegeleider/pupillenscheidsrechter of https://www.knvb.nl/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter, maar mocht je belangstelling hebben voor een opleiding op een hoger niveau dan kan dat ook. De kosten van de opleiding worden uiteraard door de club betaald. Voor enthousiaste jeugdspelers werken we daarnaast aan een aantrekkelijke vergoeding per gefloten wedstrijd.

Meld je aub bij Gertie Schouten (gschouten@xs4all.nl) of ondergetekende (hoppenbrouwers@hbna.nl), zodat we snel weten hoeveel belangstelling er is en we kunnen bepalen in welke vorm we de opleiding gaan organiseren.  Meerdere aanmeldingen per team is geen enkel probleem.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!