Sponsors

TOS-Actief Vrijdag 1 uit tegen SV Texel

4 oktober 2021 15:15


Nadat de afgelopen jaren (voor Corona) al diverse Europese topclubs hadden kennisgemaakt met de onnavolgbare kwaliteiten van de TOS Vrijdag 1 was het nu de beurt aan SV Texel (ook een soort buitenland).

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, waar iedereen al zo lang reikhalzend naar had uitgekeken: de kraker tussen SV Texel en TOS-Actief Vrijdag 1, die gepland stond op zaterdag 2 oktober 2021 17:00uur.
De wedstrijd werd gekenmerkt door een enorm hoog tempo, technisch bijzonder fraai voetbal van ongekende klasse en een gelijk opgaande strijd. Het gehele eiland was uitgelopen om deze wedstrijd te komen kijken en kreeg vanaf seconde nummer één waar voor haar geld.
Met de 2-0 overwinning van SV Texel mag de club zich gelukkig prijzen. Het had zowaar ook heel anders kunnen aflopen voor de eilanders. Zo kwam TOS na de wedstrijd ijzersterk terug maar dat kon de score toch niet meer veranderen.

(dit verhaaltje berust enigszins op schijversvrijheid; op sommige punten zou het wellicht niet geheel de feitelijke situatie kunnen weergeven)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!