Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

JO8-4 speelt gelijk in een echte voetbalthriller

7 oktober 2021 21:15

Zaterdag 2 oktober, 08.30 uur, Diemen uit. De jongste sterren van TOS mochten aantreden tegen de lokale helden uit Diemen. Voor Liam leuk om tegen schoolgenootjes te voetballen. Alhoewel, dat is alleen leuk als je niet verliest😉. We begonnen met Jon op doel die het graag een keertje wilde proberen. Zoals wel vaker begonnen we niet heel goed, we kwamen 0-1 achter. Via Sam kwamen we op gelijke hoogte. Daarna kroop er toch een beetje angst in de ploeg, de jongens van Diemen konden niet alleen goed voetballen, maar waren ook gemiddeld een kop groter dan onze jongens. Helaas kregen we een aantal doelpunten tegen en gingen met rusten met een 1-4 achterstand. Dit had zomaar anders kunnen zijn, alleen hadden we een beetje pech voor het doel en gingen de kansen van Rayan en Sam er niet in.

Tijdens het dirnken van de limonade zeiden de jongens het al heel goed, we hielden ons niet aan de afspraken en hoeften eigenlijk niet bang te zijn voor de grotere jongens van Diemen.

Tweede helft een ander TOS. Trainer Thomas was er niet gerust op, maar trainer Jochem zei het al: ‘’we gaan hier niet verliezen’’. Hij kreeg gelijk, en hoe! Eerst trok Diemen ten aanval, maar fantastisch keeperswerk van Sam voorkwam een tegengoal. Rayan maakte de 2-4 en in het laatste kwart trokken we de wedstrijd naar ons toe. Jon en Rayan zetten de 4-4 op het niet werkende scorebord. En dit had 4-5 kunnen zijn, maar ook de 5-4 had nog kunnen vallen. Kortom, een fantastische wedstrijd van onze jongste sterren.

Volgende week de laatste wedstrijd van de eerste reeks, en dat is een kraker. Een uitwedstrijd die we thuis spelen, we spelen namelijk tegen onze eigen JO8-3. Kom kijken naar deze titanenstrijd, voorlopig voor de laatste keer zo vroeg, aftrap 08.30 uur. Tot dan!