Renovatie veld 1 - TOS-Actief

Renovatie veld 1

Renovatie veld 1

23 december 2022 17:00


Heel goed nieuws: de gemeente heeft een aannemer gevonden die zsm met de renovatie van veld 1 zal beginnen. Om er zeker van te zijn dat we voor het Paastoernooi klaar zijn starten ze al op 11 januari! De normale doorlooptijd zou, ijs en weder dienende, 8 weken zijn. Als we geen 11-stedentocht krijgen zou dat kunnen betekenen dat we al vanaf begin maart van het veld gebruik kunnen maken.
In de tussentijd zullen we ons een beetje moeten aanpassen, vooral op de drukke zaterdag. Gelukkig hebben we een groep goede veldplanners die meteen met een voorstel kwamen: we gaan op de zaterdagen voorlopig werken met een speelschema dat vroeg start (8.30 uur), uit 6 rondes bestaat en laat eindigt. De laatste wedstrijd start om 17.30 uur. Het clubhuis moet hiervoor om 7.45 uur open en om 8.00 uur volledig draaien, verzoek dus aan de teams die bardienst hebben om ook stipt om 7.45 uur aanwezig te zijn! We zullen ervoor zorgen dat het clubhuis tot 20.00 uur open is. Het penaltyschieten bij de jongste jeugd vervalt voorlopig om tijd te winnen, leg dit aub uit aan de tegenstander en vraag om begrip?
Op zondagen kan het betekenen dat we de wedstrijden ook wat eerder beginnen (9.00 uur) of dat er voorlopig wat vaker op velden 3 en 4 gespeeld moet worden. We vragen ieders begrip en medewerking

Er is met de aannemer gesproken over de veiligheid tijdens de uitvoering, oa begeleiding van het bouwverkeer van Radioweg naar veld 1 op drukke momenten waarbij er veel kinderen van de toegangsweg gebruik maken, ook van andere verenigingen. Abdelkarim Aknin werkt bij de gemeente en is bij de gesprekken aanwezig, super Abdel!
Als er vragen of opmerkingen zijn tijdens de uitvoering, meld je dan aub bij Hans Hoppenbrouwers, hoppenbrouwers@hbna.nl, hij zal je vragen beantwoorden of doorzetten.

Na het gereedkomen zullen we het veld in overleg met de stichting in gebruik kunnen nemen voor wedstrijden en trainingen. Over wijzigingen in het trainingsschema volgt later meer nieuws.

Het bestuur van TOS-Actief

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!