Tijdig opzeggen jeugdleden - TOS-Actief

Sponsors

Tijdig opzeggen jeugdleden

14 april 2023 12:30


Het is natuurlijk het laatste dat we willen, maar mocht je als jeugdlid echt je lidmaatschap van onze vereniging willen beëindigen, dan gelden daarvoor de volgende regels:
- We horen het graag zo snel mogelijk, zodat we er bij onze voorbereidingen op volgend seizoen al zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.
- We maken eventuele veranderingen in de teamindelingen tijdig bekend, zodat je de tijd hebt om daarop eventueel te reageren.
- Overschrijven naar een andere vereniging is aan KNVB-regels gebonden als het gaat om teams uit de A-categorie (bv hoofdklasse teams). Houd hier aub rekening mee.
- Het beëindigen van je lidmaatschap doe je met het formulier op de site. Je hebt hierbij je KNVB-nummer nodig, dat kan je teamleider je geven, het staat in de wedstrijdzake-app op je spelerspas.
Als je dit formulier niet gebruikt is je lidmaatschap NIET officieel beëindigd, en loop je risico op onderstaande maatregel:
- Het niet tijdig opzeggen brengt ons in de problemen, kost ons tijd, energie en leidt tot frustraties bij spelers, trainers en teamleiders. We stellen dus een harde grens: na 1 juni opzeggen betekent dat we je € 50 in rekening brengen. We werken in dat geval p[as mee aan je overschrijving als dat bedrag betaald is.
Opzeggen na aanvang van het seizoen (1 september) betekent dat je de hele contributie verschuldigd bent.

Jeugdcommissie TOS-Actief

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!