Afgelastingen - TOS-Actief

Afgelastingen

Afgelastingen

Afkeuring velden, afgelasting wedstrijden

Om erachter te komen of uw wedstrijd is afgelast, moet u de volgende stappen doorlopen:

  1. U kijkt eerst op welk veld u moet spelen en hoe laat, klik hier voor de veldindelingen . Selecteer eventueel de thuiswedstrijden.  Klik op het pijltje aan het einde van de regel om het veld (en de kleedkamers) te zien.

  1. Vervolgens kijkt u of het veld waarop u moet spelen is afgekeurd, klik hier voor het overzicht van afkeuringen. (Middenmeer-Voorland)
  2. Is alleen het kunstgras goedgekeurd en er staat op zaterdag of op zondag een wedstrijd ingepland van de Zaterdag 1 respectievelijk Zondag 1, dan eist de KNVB dat zij voorrang krijgen op het kunstgras veld boven de andere eventueel ingeplande wedstrijden. Dus als de Zaterdag 1 / Zondag 1 een thuis wedstrijd moet spelen dan hebben zij voorrang op het kunstgras en gaat de andere wedstrijd die op hetzelfde tijdstip op het kunstgras gepland was niet door.

Bij een algehele afkeuring van district WEST 1 gaan ook de wedstrijden op het kunstgras niet door!

Algehele afkeuringen voor het hele district worden vermeld op teletekst, pagina 603. We vallen onder district WEST I. De KNVB brengt bij afgelastingen een scheiding aan tussen een A- en een B-categorie (tot de A-categorie behoren bij TOS-Actief alleen de ZAT 1  en de ZON 1).

 

Wedstrijden

Datum Wedstrijd Status Reden
Geen afgelastingen

Trainingen

Datum Team(s) Reden
Geen afgelastingen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!