Sponsors

Hans Bergsma nieuwe hoofdtrainer TOS-Actief

10 april 2021 19:30


Met ingang van het nieuwe seizoen is Hans Bergsma de nieuwe hoofdtrainer van TOS-Actief.
We zijn als vereniging erg blij met zo'n aansprekende en gerenommeerde trainer en kijken uit naar een fijne samenwerking.
(foto, vlnr: Hans Bergsma, Marcel Beumkes, Sanderino IJsselstein, Menno van den Eijnden)

Hans is in het Amsterdamse amateurvoetbal een bekende naam. Na zelf in de jeugd bij Ajax te hebben gespeeld heeft Hans de afgelopen 32 jaar (!) als trainer naam gemaakt bij diverse aansprekende verenigingen. Zo heeft hij o.a. de E-jeugd (onder 12) van Ajax, Wartburgia vrouwen 1 (hoofdklasse, indertijd hoogste klasse in vrouwenvoetbal) en de eerste elftallen van Pancratius, Ouderkerk en meest recent Wartburgia getraind.

In het vorige seizoen is Hans door Het Amsterdamsche Voetbal uitgeroepen tot beste trainer van Amsterdam. Deze prijs heeft hij te danken aan het uitmuntende seizoen dat Wartburgia draaide. Dit lopende seizoen traint hij nog de zaterdag 2 van Wartburgia en de zondag 2 van TABA.

De focus ligt uiteraard op ons eerste elftal maar Hans gaat ons niet alleen helpen om het eerste elftal naar een hoger plan te tillen. Het is de bedoeling dat Hans twee jeugdelftallen elk 1x in de week traint. Op die manier kunnen we de jeugdopleiding een boost geven en spelers makkelijker laten aansluiten. Daarnaast is het natuurlijk ook enorm leerzaam voor de jeugdtrainers om met Hans te werken.

Als bestuur vinden we het van belang dat het eerste elftal het visitekaartje is van de vereniging. Voor ambitieuze (jeugd)spelers moet er ruimte zijn om op een goed niveau te trainen en te spelen, volgens de normen en waarden van de club. Op deze manier geloven we dat plezier en prestatie samen kunnen gaan.

https://www.hetamsterdamschevoetbal.nl/tos-actief-verrast-met-hans-bergsma-als-nieuwe-trainer/

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!