Rooster bardiensten - TOS-Actief

Rooster bardiensten

Rooster bardiensten

SEIZOEN 2023-2024 EERSTE HELFT

barrooster.jpg
Een grotere versie van het barrooster is hier te vinden.

HET ROOSTER STAAT OOK HIERONDER IN GOOGLE CALENDAR 

Belangrijk:

1. Met name op zondag en in beker-/inhaalweekenden kan het zijn dat de wedstrijden pas op een later tijdstip starten. Uiterlijk de donderdag voor het weekend staan de tijden vast. Houdt dit dus goed in de gaten en neem eventueel contact op indien wedstrijden later beginnen, mogelijk kan de bardienst dan ook later beginnen (bij voorkeur 1 uur voor start van de eerste wedstrijden dient de bar bezet te zijn)

2. Mochten er wedstrijden of trainingen ingepland worden in de winterstop, dan is het organiseren van kantinebezetting de eigen verantwoordelijkheid van het betreffende team. 

3. Aantal mensen per team dienst:
Bovenstaand overzicht geeft aan met hoeveel teams je een dienst hebt (1 of 2) en hoeveel mensen er totaal zijn die de bar bemannen . Alvast bedankt weer!!

Tips bij gebruik google calendar:

  • Er zijn verschillende weergaven te kiezen zoals week en maand. Ook is er een tabelview, zeker op zaterdagen met veel overlappende afspraken aan te raden. Kijkt u dan wel goed naar de eindtijden door op een dienst te klikken.
  • Als u al een google agenda heeft kunt u deze daarin importeren (klik google icoontje onder aan de agenda op deze pagina).
  • Als de agenda in uw browser niet goed laadt, kies dan een andere browser


Met vriendelijke groet,
De clubhuiscommissie

Voor vragen en opmerkingen mailen naar barrooster@tos-actief.nl 

(het adres hieronder in de google calendar werkt niet!)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!