Jeugd - TOS-Actief

Jeugd

Jeugd

Wachtlijst?

Bij sommige leeftijdsgroepen is er meteen plaats, bij andere is er misschien een (korte) wachtlijst. Zoek voordat je inschrijft aub eerst contact met de desbetreffende leeftijdscoördinator voor meer info. De contactgegevens vind je hier


Inschrijven jeugdleden

Na bericht van de leeftijdscoördinator kunt u uw kind aanmelden als jeugdlid. Download dan het inschrijfformulier, vul het digitaal in en neem het ingevulde formulier uitgeprint mee naar de inschrijving. Dit voorkomt lees- en schrijffouten en zal uiteindelijk de inschrijving versnellen. Uw inschrijving bij de KNVB wordt pas geactiveerd, nadat de formaliteiten (inclusief het inleveren van de SEPA incassomachting) zijn afgerond!

Inschrijving is mogelijk elke woensdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Aspiranten

Het hoofdbestuur en de Algemene Ledenvergadering zijn vorig jaar akkoord gegaan met een contributieverplichting aan aspiranten, die na een gratis kennismaking zich hebben laten inschrijven voor de “toekomstige” competitie. De meeste aspiranten trainen tussen de 9 -18 maanden voordat zij ingeschreven worden voor de competitie.
Als richtlijn geldt dat alle aspiranten die rond 1 januari van het lopende jaar trainen, staan ingeschreven en kenbaar hebben gemaakt verder te willen gaan, een contributieverplichting wordt opgelgd van 100 euro tot de daadwerkelijke start (1 september). Hiermee worden enigszins de KNVB- en verenigingskosten gedekt.

Voor vragen en informatie: robmoerbeek@gmail.com    06-83917014
 
 Overige informatie:
  • inschrijving alleen na akkoord van de leeftijdscoördinator op woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur bij Abdelkarim Aknin
  • het inschrijfgeld van 25 euro graag ter plaatse betalen (alleen via pinbetaling)
  • JO8 t/m JO12 en MO8 t/m MO12: meenemen: 1 pasfoto, kopie legitimatiebewijs, ingevulde inschrijfformulier incl. taken
  • Vanaf JO13 en MO13: meenemen: 2 pasfoto's, kopie legitimatiebewijs, ingevulde inschrijfformulier incl. taken
  • JO8 t/m JO13 en MO8 t/m MO19 jeugd speelt op zaterdag, de hogere jeugdelftallen vooral op zondag

Overschrijving:

Voor overschrijving meldt u zich gewoon aan als nieuw lid van TOS-Actief, op de hierboven beschreven manier. TOS-Actief meldt de overschrijving bij de KNVB en regelt het dan met de oude club (mits aan de contributieverplichting is voldaan).

Let op: voor overschrijving geldt dus ook de gewone procedure qua inschrijving!

Informatie:

Voor het inschrijfformulier, klik hier.

Voor de contributiebedragen, klik hier.

Voor ons informatieboekje over de jeugd, klik hier.

Voor onze gedragscode, klik hier.

Voor onze verplichte vrijwilligerstaken, klik hier.

Voor informatie over de technisch jeugdcoördinator, klik hier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!