Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wederom winst en veel doelpunten bij de jo8-4!

21 september 2021 16:00

Op de derde speeldag mochten de jongste sterren van ons TOS-Actief aantreden tegen IJburg 8-7. De voorbereiding verliep een beetje rommelig aangezien de nesciobrug gerenoveerd wordt.

Voor de fietsers een domper aangezien er flink omgefietst moest worden. Hierdoor kwamen Jon en Izzy pas vlak voor de wedstrijd aan. Vandaag was sterspeler Giel afwezig door een blessure. Hopelijk is hij er volgende week weer bij, sterkte Giel! In zijn plaats vandaag Daantje van de MO8-1, één van de vele toppers uit dat team. De trainers hadden zich perfect voorbereid op de wedstrijd, alleen waren ze één zeer belangrijk detail vergeten: de ballen. Gelukkig mochten we een bal lenen van de Dijk.

De wedstrijd begon voor ons niet goed, want IJburg scoorde al na 20 seconden. De sterren van de JO8-4 waren na de vroege tegengoal wakker en lieten aan de tegenstander en publiek zien dat wat IJBurg kon, wij voor rust in zesvoud terugdeden. Eerst was het onze 'Hakim Ziyech' Rayan die twee keer scoorde, daarna scoorde Toon na een heerlijke sleepbeweging en was het de beurt aan de vriendjes Izzy en Jon om allebei hun eerste doelpunt te maken in het mooie TOS shirt. Vlak voor rust scoorde wederom Rayan zijn derde van de ochtend. We hadden zelfs meer kunnen scoren, maar helaas hadden onder andere Casper en Liam een beetje pech bij hun pogingen.

Na rust gingen Izzy en Toon allebei een kwart keepen en ging Sam het veld in. En net als  voor rust gingen we na rust door met het scoren van doelpunten. Wat nog mooier om te zien was dat we na rust meer naar elkaar probeerden over te spelen. Ondanks een paar hele goede pogingen scoorde invalster Daantje helaas niet, maar in volgorde scoorden Sam (direct na de rust, net als vorige week), Jon, Rayan en tweemaal Jon. Zowel Rayan als Jon scoorden allebei 4x(!!). Tussendoor scoorde het enige meisje aan de kant van IJburg ook nog en dat hebben we geweten, met een Ronaldo imitatie vierde ze haar doelpunt.

Uiteindelijk met 2-11 gewonnen. Iedereen heeft genoten en volgende week gaan we, naast plezier maken, proberen weer te winnen. Tegenstander is dan wederom IJburg, ditmaal de JO8-8. We spelen thuis om 08.30 uur, lekker vroeg dus;). Speciale dank aan Daantje dat ze met ons wilde meespelen. Helaas dit keer geen doelpunt gemaakt, maar mocht je een volgend keer meedoen dan weet ik zeker dat de bal er wel ingaat. Hopelijk is Giel er volgende week weer bij zodat ons sterrenteam weer compleet. Tot dan!