Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

JO8-4 gaat door met winnen

8 november 2021 23:15

Zaterdag 30 oktober, DRC uit. In het prachtige Durgerdam mochten de jongste sterren van TOS aantreden tegen de JO8-3 van DRC. De mannetjes hadden er weer zin in, na het succesvolle eerste kwart van het seizoen met vijf overwinningen en één gelijkspel stonden ze na twee weken vrij weer te trappelen om te spelen.

Om 09.00 uur trapten we af, helaas zonder Izzy. Zoals gewoonlijk begonnen we met Sam in het doel. De beginfase ging gelijk op, de teams waren aan elkaar gewaagd en dat maakte het een leuke wedstrijd om naar te kijken.  Opgemerkt werd door trainer Jochem dat dit pas de tweede wedstrijd was waarin we niet na een paar minuten al 0-1 achter stonden. Gelukkig was onze doelpuntenmachine Rayan niet het scoren  verleerd en scoorde hij in zowel het eerste als tweede kwart waardoor we gingen rusten met een 0-3 voorsprong. Achterin gaven we onder leiding van Jon helemaal geen kansen weg. In de tweede helft eigenlijk hetzelfde beeld. Toon maakte met een mooi geplaatst schot van afstand de 0-4, waarna DRC, na een klein beetje onoplettendheid van onze kant, de overigens terechte 1-4 maakte. TOS was weer wakker, en dus gingen we verder met scoren. Sam maakte na goed doorzetten van Casper de 1-5 en de speler die als eerst scoorde scoorde uiteindelijk ook als laatst: Rayan maakte de 1-6.

Wederom een hele goede wedstrijd van onze helden. Hopelijk is Izzy er volgende week weer bij en kunnen we compleet aantreden tegen de jongens/meisjes combinatie van FC Weesp. We hebben er weer zin in, aftrap 09.00 uur op het 2de veld van TOS-Actief.