Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

JO8-4 zet zegereeks door

7 november 2021 13:45

Zaterdag 6 november en de helden van de jo8-4 mochten aantreden tegen de jongens/meisjes combinatie van Weesp. Jon was midweeks ziek maar gelukkig vandaag van de partij. Compleet begonnen we iets voor 09.00 uur onder leiding van Vincent (vader van Giel) de wedstrijd.

We begonnen de wedstrijd goed en kwamen via wie anders dan Rayan op een 1-0 voorsprong. Daarna verslapten we een beetje ondanks goed verdedigen van Jon en Liam scoorde Weesp de gelijkmaker. Niet lang daarna maakten we de 2 en 3-1. Eerst was het Rayan en daarna was het de onverzettelijke Jon die de 3-1 maakte. Weesp liet zien leuk te kunnen voetballen en één van de spelers scoorde met een hoge bal over Sam de 3-2. Weesp ging meer aanvallen en kreeg kansen, maar vlak voor rust was het de dekselse Rayan die, na een pass van Giel, vlak voor rust de 4-2 scoorde.

Na rust een goed TOS, en via Toon en Sam, die voorin erg veel gevaar stichtte kwamen we op 5 en 6-2. Daarna verslapten we een beetje en kreeg Weesp meer kansen. Zij scoorden dan ook twee waardoor het nog even spannend werd, maar uiteindelijk bij 6-4 bleef.

Wederom winst, onze strijders zijn niet te stoppen! Volgende week mogen we proberen weer te winnen, dan spelen we in en tegen Ouderkerk. Aftrap 09.00 uur, lekker op tijd aangezien de Sint het land binnenkomt. Hopelijk kunnen we de Sint verwelkomen met drie punten. Tot dan!