Bardienst rooster voor de 2de helft van het seizoen - TOS-Actief

Sponsors

Bardienst rooster voor de 2de helft van het seizoen

1 januari 2023 13:15


Het bardienst rooster voor de 2de helft van het seizoen is gereed en gaat al in vanaf woensdag 11 januari. Kijk dus snel wanneer jouw team staat ingeroosterd.
Hieronder volgt ook nog meer en belangrijke informatie mbt wijzigingen in het rooster agv de omzetting van veld 1 naar kunstgras.

Het bardienst rooster is hier te vinden op de site:  
https://www.tos-actief.nl/518/bardiensten-rooster/

Locatie_bardienst_rooster_op_site.jpg


Zoals eerder aangegeven zal veld 1 al vanaf 11 januari worden omgezet naar kunstgras! Dit om er zeker van te zijn dat we voor het Paastoernooi klaar zijn. Als alles meezit en goed gaat, zouden we rond begin maart van het veld gebruik kunnen maken.
In de tussentijd zullen we ons wel een beetje moeten aanpassen, vooral op de drukke zaterdag. Voor de wedstrijden betekent het dat er vaker op velden 3 en 4 en meer late wedstrijden gespeeld gaan worden. Wat betreft het bardienst rooster betekent dit praktisch gezien het volgende.

Zaterdagen

Het speelschema start om 8.30 uur, zal uit 6 rondes bestaan en de laatste wedstrijden starten om 17.30 uur.
- Het clubhuis moet hiervoor om 7.45 uur open en om 8.00 uur volledig draaien, verzoek dus aan de teams die bardienst hebben om ook stipt om 7.45 uur aanwezig te zijn!
- Het penaltyschieten bij de jongste jeugd vervalt voorlopig om tijd te winnen, leg dit aub uit aan de tegenstander en vraag om begrip.
- We zullen ervoor zorgen dat het clubhuis tot 20.00 uur open is. Daarvoor is er een extra shift in het leven geroepen.

Zondagen

- Op zondagen kan het betekenen dat we de wedstrijden ook wat eerder beginnen (9.00 uur). Vooralsnog moet het clubhuis om 8.45 uur open en om 9.00 uur volledig draaien, verzoek dus aan de teams die bardienst hebben om ook stipt om 8.45 uur aanwezig te zijn!

We vragen uiteraard ieders begrip en medewerking
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!