Facebook Toestaan Niet toestaan

All Stars-wedstrijd stelt niet teleur!

24 januari 2024 9:00

Op zaterdag 13 januari was aan het nieuwjaarsfeest een nieuw programmaonderdeel toegevoegd. In een spannende pot namen TOS-All Stars het tegen elkaar op.

Voor het eerst sinds het bestaan van TOS-Actief stond deze wedstrijd op het programma. Dames en heren uit verschillende seniorenelftallen speelden twee keer 30 minuten tegen elkaar. De samengestelde teams (onder leiding van Rein Fransen en John Schoonderwoert) begonnen iets na 16:00 op een regenachtige zaterdagmiddag aan deze jubileumwedstrijd.

De wedstrijd vloog, net als de regen en de wind, over en weer over het hoofdveld. Een duel met kansen voor beide ploegen, waar het niveau erg aardig was, maar waar de ploeg van Rein Fransen een lichte overhand had over 60 minuten voetbal. Uiteindelijk eindigde het in een gelijkspel en moest het beslist worden via strafschoppen. De penalty’s werden net wat beter ingeschoten door de ploeg van John Schoonderwoert en zo won zijn elftal de eerste All Stars-wedstrijd in de geschiedenis van TOS Actief.

Al met al een leuke toevoeging aan het programma en hopelijk is er bij deze een nieuwe traditie ontstaan in de nieuwjaarsfeesten van ons cluppie!